Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Нічна електроенергія для ощадливих господарів буде вдвічі дешевшою

Неділя, 21.12.2014 09:42   

Багатозонний лічильник    Як повідомила 12 грудня прес-служба НКРЕ (Національна комісія в сфері енергетики та комунальних послуг), нею запропоновано знизити нічний коефіцієнт для стимулювання населення використовувати електроенергію у нічний період. Зараз вартість електроенергії для споживачів із двозонними лічильниками в період часу від 23 год. до 7 год. становить 70% від тарифу, пропонується встановити нічний тариф у розмірі 50%.
   До 13 січня 2015 року НКРЕ приймає з цього питання зауваження та пропозиції від фізичних і юридичних осіб та їх об’єднань. Листи в електронному та письмовому вигляді слід надсилати на адреси: Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, 03057, м. Київ, вул. Смоленська, 19; e-mail: Lagoduk@nerc.gov.ua; Державна служба України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва, 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11; e-mail:inform@dkrp.gov.ua.
   Нагадаємо, що сайт "Ліски" влітку опублікував замітку про власний досвід встановлення двозонного лічильника. Його піврічна експлуатація показала 10% економію в квитанціях Київенерго, причому без застосування жодних організаційних заходів типу "прання вночі" та подібних. Після анонсованого НКРЕ зниження нічного тарифу до 50% від денного економія буде ще більшою!


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "ЖКГ".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):