Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Кінцеву зупинку маршруток на ДВРЗ перенесуть?

Вівторок, 02.12.2014 15:55   

   Депутат Київради Олександр Міщенко повторно звертається до Голови КМДА Віталія Кличка з проханням віднайти можливість перенесення кінцевих зупинок автобусних маршрутів №555 та №211 від Центру культури та мистецтв (вул.Алма-Атинська, 109) до школи №11 (вул.Алма-Атинська, 113). Тобто, на квартал далі в напрямку лісу.

Маршрутки ДВРЗ

   Аргументи депутата наступні: людям літнього віку та батькам з маленькими дітьми далеко йти до існуючої тепер кінцевої зупинки маршруток, а в темну пору доби ця дорога не тільки далека, але й небезпечна.
   На перший лист депутата була отримана відповідь про недоцільність перенесення зупинки, оскільки це призведе до погіршення умов праці водіїв та унеможливить безпечний розворот та відстій мікроавтобусів.

Маршрутки ДВРЗ

   Прим. ред "Ліски": якщо під "умовами праці водіїв" мається на увазі можливість відвідати туалет, то дійсно - найближчий з умовно доступних громадських туалетів знаходиться в Центрі культури та мистецтв, біля існуючої зупинки.
   Свого часу ми досліджували проблему нестачі громадських туалетів у місцевості ДВРЗ. Ситуація з тих пір не змінилася - туалет біля кінцевої зупинки трамваю залишається зруйнованим, крім нього на ДВРЗ є ще 3 туалети - в Центрі культури та мистецтв, в лікарні №11 на вулиці Рогозівській, та в лісі біля озера Лісове.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Місцеві депутати" та "Транспорт".


Вам була корисна ця стаття?

Олег  08.12.2014 14:23
Больше заняться буд-то не чем. Не о чём

Andrii  04.12.2014 13:29
Взагалі то можна почати працювати з зупинкою на вимогу, щоб людей, кому потрібно, завозили аж до кінця Алма-Атинської при потребі (як це робиться в години пік з завозом людей до заводу). В кінці Алма-Атинської нормальний розворот. Ну а початок маршруту буде як і був, з площі. Там і відстій і туалет. Передейте це Міщенку для компромісу. Бо якщо відстій буде в кінці Алма-Атинської, то ліс стане туалетом і сміттєзвалищем, і розливайкою, повною антисанітарною зоною!

Володимир  02.12.2014 22:14
А чому не продовжити маршрут до школи, а місце відстою автобусів залишити біля БК?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):