Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Ремонт під'їздів: ЖЕК дає спеціалістів, а мешканці - матеріали

Четвер, 20.11.2014 21:08   

   Багато киян, які мешкають у будинках, що обслуговуються ЖЕКами, незадоволені якістю цього обслуговування. Мовляв, за ті гроші, що вони сплачують, будинки повинні не лише утримуватись у повному порядку, а й бути заквітчані духмяними кущами троянд. На жаль, "жеківські" будинки здебільшого і пахнуть не трояндами, і вигляд мають не дуже охайний. Частина мешканців мириться із занедбаним станом своїх під'їздів, а частина намагається щось зробити.

   Наприклад, мешканці одного з будинків на Березняках домовились із ЖЕКом таким чином, що ЖЕК надає робітників, натомість мешканці купляють необхідні для ремонту під'їзду будівельні матеріали. При цьому порахували, що з кожної квартири необхідно здати невелику суму - по 30 гривень.

Ремонт під'їздів

   Ще кращий вихід знайшли мешканці будинку №68А по вулиці Алма-Атинській. Вони звернулись до депутата Київради Олександра Міщенка, обраного від мікрорайонів ДВРЗ та Стара Дарниця. Він у свою чергу домовився з начальником ЖРЕО-406 Олегом Проценком - той надає майстрів, а Міщенко забезпечує їх будівельними матеріалами.

Ремонт під'їздів

   Через тиждень-другий повинні бути видні результати роботи. Сподіваємось, що спеціалісти якісно виконають ремонт, а мешканці зі свого боку будуть дбайливо ставитись до відремонтованих під'їздів.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "ЖКГ" та "Місцеві депутати".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):