Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Районний фестиваль "Повіримо в себе"

Понеділок, 10.11.2014 16:04   

   Завтра, 11 листопада 2014 року о 14 годині за адресою: м.Київ, бульв.Перова, буд. 23, в приміщенні спеціальної школи–інтернату № 18 для слабочуючих дітей відбудеться ХІV районний фестиваль творчості дітей та молоді з функціональними обмеженнями під назвою "Повіримо в себе".
   У фестивалі братимуть участь 170 представників дітей та молоді з функціональними обмеженнями, що проживають у Дніпровському районі столиці, громадські організації, школи-інтернати, організації по роботі з дітьми та молоддю за місцем проживання. В програмі фестивалю: виставка творчих робіт; урочистий концерт дітей та молоді з особливими потребами; виступи та привітання офіційних осіб; нагородження учасників та переможців фестивалю.
   На відео - один з учасників фестивалю Антон Дубишин на сцені Євромайдану читає вірш Тараса Шевченка "Мені тринадцятий минало", а також власний вірш - про депутатів.



   Нагадаємо, що в попередні роки аналогічні районні фестивалі проходили в Центрі культури та мистецтв Дніпровського району (вул.Алма-Атинська, 109, мікрорайон ДВРЗ).


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Діти".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):