Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Юрист Тетяна Монтян готова стати міністром ЖКГ

Четвер, 30.10.2014 12:55   Оригінал - на сайті Українська правда

   Отже, я, Монтян Тетяна Миколаївна, офіційно заявляю, що готова очолити міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України. Більше того – категорично стверджую, що є найбільш підготовленим та фаховим кандидатом на цю посаду – єдиним, який дійсно зможе розрулити ситуацію в ЖКГ.
   Готова довести це твердження у відкритих дебатах з будь-яким іншим претендентом на цю посаду – як одноосібно, так і в форматі "команда на команду". Наша команда має якісну професійну концепцію розвитку галузі та готові законопроекти, які можуть бути внесені негайно.

ЖКГ

   Хоча, якщо чесно, то і мені особисто, і нашій партії "Спільна Дія" було б вигідніше дочекатись, коли нова влада остаточно завалить все ЖКГ в Україні та своім дилетантизмом в державному управлінні розчистить нам шлях до владно-розпорядчих повноважень ;) Урочисто зобов'язуюсь не красти сама і перешкоджати іншим, а також не стогнати з приводу маленької зарплатні.


   Прим. ред.: Тетяна Монтян неодноразово згадувалась на нашому сайті, наприклад, у цій статті. Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "ЖКГ".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):