Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Другий виїзд з ДВРЗ

Середа, 01.10.2014 15:40    

   Схоже, що спеціалісти Дніпровської районної в м.Києві держадміністрації дійшли до тієї ж думки стосовно будівництва другого виїзду з мікрорайону ДВРЗ, що й один з авторів сайту "Ліски" в замітці "План "Б" для мікрорайону ДВРЗ" за серпень минулого року. Нижче - уривок з сьогоднішньої публікації веб-сайту Дніпровської РДА.

Другий виїзд з ДВРЗ

   ..."дорожня" інформація, що зацікавить мешканців мікрорайону ДВРЗ. Як відомо, ближню його частину зв’язує з найвіддаленішою шляхопровід незначної пропускної спроможності (по вулиці Алма-Атинській), який у разі заблокування (від тих же примх погоди, транспортних аварій тощо) загрожує відокремити значну частину цього мікрорайону від сполучення з іншими. Аби убезпечити можливий колапс, є думка прокласти другий шлях автомобільного сполучення – від перетину вулиць Алма-Атинська та Довбуша і далі повз занедбану технічно-складську зону в бік Дарницької ТЕЦ.
   Наразі там буяє пустирище папороті, що його перетинають вісім смуг залізничних рейок, вкритих іржавою, відтак, сигналізуючи про те, що ними практично потяги не ходять. Майже відсутні дерева та лінії електропостачання. Дорожньої ділянки ж там доведеться прокласти усього-то метрів із 250 – залізобетонними плитами та міцними гумовими настилами згори – ось вам і вкрай необхідний дублюючий шлях посередині мікрорайону, здатний вивести з ДВРЗ у район Дарницької ТЕЦ аж до станції метро «Лісова».
   Вочевидь, як виявили відвідини цієї місцевини, по дві смуги автошляхів у кожному напрямку. І вартість робіт не видається надто значною, тим більше, що запланований щодо тих занедбаних територій інвестиційний конкурс може (і має) надати інвесторів, що самі будуть зацікавлені у покращенні тамтешнього транспортного сполучення."


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Запит до влади".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):