Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Російсько-українська війна: технології поширення паніки

Четвер, 11.09.2014    

   Сьогодні десятки українських ЗМІ отримали повідомлення від Держслужби з надзвичайних ситуацій про критичний витік ртуті на київському заводі "Радикал" та евакуацію жителів Дніпровського району столиці. Як виявилося пізніше, ця інформація не відповідає дійсності.
   Як пояснила "Українській правді" начальник прес-служби ДНС Наталія Бистра, поштова скринька відомства була зламана і з неї була надіслана неправдива інформація. "...відправили інформацію з моєї особистої скриньки, а не зі скриньки прес-служби", – повідомила Бистра.
   За її словами, в четвер о 12:24 до оперативно-координаційного центру голову правління ДНС надійшло повідомлення, що стався витік ртуті на заводі "Радикал". "На місце прибули наші фахівці, були проведені заміри повітря і обстеження території. Повітря відповідає межам норми", – зазначила вона. "Є інформація, що також люди отримували повідомлення на мобільні телефони про такий витік", – додала Бистра.

Війна

   Інформація про завод "Радикал" та фотогалерея території заводу - в січневій замітці сайту "Ліски" (Дніпровський район столиці України).


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "ЧП".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):