Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Російсько-українська війна 2014 року: партизани

Четвер, 04.09.2014    

   Російсько-українська війна, розв'язана Російською Федерацією 22 лютого 2014 року, вимагає максимальних зусиль не тільки від українських військ, а й від кожного з громадян України. Оскільки агресія Росії не обмежилась окупацією Криму, а брехливість та непередбачуваність російських керівників продовжують наростати, треба готуватися до найгірших сценаріїв подальшого розвитку ситуації. В тому числі враховуючи й дику для цивілізованого людства заяву президента Росії Путіна про "захоплення Києва протягом двох тижнів".
   Сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий закликав всі органи місцевого самоврядування, регіональну владу "...активно брати в свої руки процес підготовки населення до функціонування в умовах війни". Міська влада Львова спільно з військовими найближчим часом відкриє оперативні курси з навчання військової справи. "Ми координуємо свої зусилля з керівництвом добровольчих батальйонів, які сьогодні оголосили про підготовку бази для масового партизанського руху в усій країні" - повідомив Андрій Садовий.

Російсько-українська війна

   Читач сайту "Ліски", мешканець відомого своїми партизанськими традиціями київського мікрорайону ДВРЗ закликає не чекати, доки прийдуть російські окупанти:
   Вячеслав 04.09.2014 11:46
   Доброго дня, громадо, хотілось би мені підняти декілька питань. Можливо, ця тема для когось буде неактуальною, але мені здається, що ЧАС НАСТАВ. Наш теперішний мер, на мою думку, мало чим відрізняється від попередників, і чекати від нього вчасних дій не варто.
   Тепер безпосередньо до діла. Війна буде в Києві! Рано чи пізно, але буде! Потрібно організувати рух УПА, скажімо, в нашому мікрорайоні. Організувати якісь курси поводження зі зброєю, тир, якісь лекції по тактично-бойових діях в умовах міста. Крім того, потрібні курси надання медичної допомоги, логістика в умовах війни, можливо, треба зробити закупівлю якогось спорядження, поки воно є в продажу.
   Писати можна багато, але суть я думаю вам зрозуміла. Розташування нашого району дуже партизансько-вигідне ))) Промзона + величезна територія ремонтного заводу + ліс = це ідеально. Давайте не будемо чекати, доки прийдуть, а можливо вже навчимося зустрічати ще з подвір'я!
   Прохання висловитися всім, хто що думає з цього приводу. Можливо наші депутати зможуть нам чимось допомогти. Був час, коли треба було дитячі майданчики будувати, а зараз потрібно бліндажі копати й купувати амуніцію.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Політика" та "Російсько-українська війна".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):