Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Компанія з Донецька подарувала киянам вуличну бібліотеку на Березняках

Понеділок, 01.09.2014    

   В Києві продовжують відкриватися вуличні бібліотеки, які практикують оригінальний спосіб обміну книгами між читачами, оснований на взаємній довірі. Будь-який перехожий може безперешкодно взяти тут книгу, чи декілька книг, а після прочитання - повернути. Вітається й поповнення бібліотеки власними книгами.
   П'ята за ліком київська вулична біблотека відкрилася сьогодні на лівобережному житловому масиві Березняки, на вулиці Серафимовича, неподалік від будинку, в якому жив відомий український актор Іван Миколайчук.
   Цікаво, що це перший вуличний бокс, встановлений не в центрі столиці, а в одному із спальних районів.

   Як свідчить табличка на яскраво-жовтому боксі, перші 50 книг для бібліотеки надав мешканець Києва Олег Петрович Глущенко. Сподіваємось, що книжковий фонд і надалі поповнюватиметься небайдужими киянами. Кошти на виготовлення та монтаж вуличної бібліотеки надала, як подарунок місту, група компаній "Текстиль контакт", офіс якої розташований через дорогу від книжкового боксу.
   "Текстиль контакт" - одна з провідних текстильних компаній на українському ринку. Компанія має власні виробничі потужності, розташовані в місті Донецьку.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Бібліотека" та "Березняки".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):