Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

В Києві додався ще один патріотичний міст - на ДВРЗ

Неділя, 17.08.2014    

   Вчора відбувся анонсований раніше суботник, метою якого було розфарбування в кольори національного прапора України мосту між київськими місцевостями Стара Дарниця та ДВРЗ. І хоч автор цієї ідеї Вова, на жаль, не зміг бути присутнім, учасників суботника було цілком достатньо. Серед них були як корінні мешканці ДВРЗ, такі як Яна та автор книги "ДВРЗ" Володимир Приходько, так і мешканці, що оселились у цій місцевості недавно.
   Дуже вагому участь у заході прийняли члени команди Олександра Міщенка - депутата Київської міської ради від мікрорайонів ДВРЗ та Стара Дарниця. Допоміг Міщенко й матеріалами, повністю забезпечивши учасників суботника фарбою, рукавичками, валиками, щітками та іншим малярським знаряддям. Так що вчорашній день вкотре підтвердив правильність грунтовного та професійного підходу до будь-якої справи.
   Пофарбували 300 стовпчиків огорожі трохи більше ніж чотири години, за цей час і стовпчики, і сірі бетонні перила старого мосту перетворились на яскраву двоколірну стрічку, яка радуватиме й пасажирів громадського транспорту, і пішоходів. А водіям численних автомобілів, що проїжджають мостом, допомагатиме краще орієнтуватись під час руху.
   Вчорашні фото - в новій галереї сайту "Ліски" (нагадуємо, що гортати знімки можна не лише мишкою, а й клавішами "вправо-вліво" на клавіатурі). Всім учасникам та співчуваючим - спасибі, й до зустрічі!


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Самоорганізація", "Місцеві депутати" та "Фото".


Вам була корисна ця стаття?

Яна  31.08.2014 21:01
Дуже не хотiлося замальовувати тi червонi лiтери))))))

Igor  17.08.2014 15:45
Це просто клас!
Молодці!

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):