Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Кримінальні хроніки ДВРЗ

Четвер, 24.04.2014    

•  14 квітня. Крадіжка каналізаційного люка. На ДВРЗ продовжуються крадіжки виробів із кольорового та чорного металів, зокрема чавунних люків. В понеділок за адресою: вул.Алма-Атинська, 14 не стало люка телефонної каналізації акціонерного товариства "Уктрелеком".
•  16 квітня. Крадіжка з автомобіля. В ніч з вівторка на середу шляхом підбору ключів викрадено магнітолу і звукові колонки з автомобіля Volkswagen, який стояв у дворі будинку №43/57 по вулиці Алма-Атинській.
•  18 квітня. Відлуння революції. Мешканці помічають, що по квартирах ходять люди, які займаються збором грошей у вигляді пожертв на самооборону. У п'ятницю такі збирачі пожертв відвідали будинок №86 по вулиці Алма-Атинській.
•  18 квітня. Угон мототранспорту. На вулиці Алма-Атинській під час руху раптово заглох мотоцикл. А коли водій почав розбиратись, чому таке сталось, до місця події підійшов чоловік і люб'язно запропонував мотоциклісту допомогу. Сів за кермо, запустив двигуна, та й поїхав собі!
   Власник викраденого мотоцикла не розгубився і негайно зателефонував до міліції. Незабаром викрадача транспорту було затримано, а мотоцикл повернуто власнику. І потерпілий, і підозрюваний - місцеві мешканці.

Кримінальні хроніки ДВРЗ

•  19 квітня. Угон автотранспорту. Знайдено автомобіль Citroen, який раніше було викрадено від будинку №5А по вулиці Сергія Лазо.
•  19 квітня. Крадіжка металевої огорожі. В суботу викрадено декілька секцій металевої огорожі від Київської міської клінічної лікарні №11 (вул.Рогозівська, 6). Крім огорожі, викрадено й частину парапету.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Кримінальні хроніки".


Вам була корисна ця стаття?

Женя  12.07.2014 00:13
11.07.2014г угнали (утянули или эвакуаторе) FORD Sierra белый хетчбек (не на ходу) 11.07.2014г. с ул. Марганецкая 24, стоял в торце дома.
Кто что то видел или может сообщить, звоните 066-783-84-83

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):