Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

У Дніпровській РДА - новий керівник

Середа, 23.04.2014    Фото з сайтів Дніпровської РДА та ТОВ "Кард-сістемс"

   Вчора, 22 квітня 2014 року, голова Київської міської державної адміністрації Володимир Бондаренко представив нового голову Дніпровської райдержадміністрації Анатолія Долинного. На заході, крім працівників Дніпровської РДА та представників громадськості, були присутні й народні депутати-мажоритарники від Дніпровського району Ксенія Ляпіна та Віктор Чумак.

   Новопризначений керівник Дніпровської РДА прийшов у владу не з політики, натомість відомо, що Долинний - досвідчений керівник, з 2004 року він займав посади генерального директора компанії ТОВ "Кард-сістемс" та президента групи компаній, які спеціалізуються на виробництві пластикових карток, турнікетів, обладнання систем контролю доступу, автоматизації паркування, автоматизації оплати у громадському транспорті.

   Рішення з інсталяції автоматизованої системи оплати проїзду на транспорті з застосуванням обладнання виробництва ТОВ "Кард-сістемс" стабільно користуються високим попитом у замовників. У Києві вони реалізовані, наприклад, на лініях швидкісного трамваю на Троєщині та Борщагівці, а також у метрополітені - на станціях метро "Теремки" та "КПІ". Так що міські проблеми, зокрема транспортні, Анатолію Долинному добре знайомі. На фото - запуск обладнання "Кард сістемс" на Троєщинській лінії швидкісного трамваю.

У Дніпровській РДА - новий керівник

   У своєму виступі голова Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Анатолій Долинний сказав зокрема, що в першу чергу працюватиме над тим, щоб якнайшвидше відновити довіру людей до влади, пообіцяв максимальну відкритість та доступність для мешканців Дніпровського району.

У Дніпровській РДА - новий керівник

   Також зазначив, що слід покращити роботу щодо сприяння середньому й малому бізнесу, аби надати йому можливість відновитися та зміцніти.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Політика".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):