Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Будівництво гіпермаркету на ДВРЗ: який шлях коротший?

П'ятниця, 18.04.2014    

   У віторок, 8 квітня 2014 року в Дніпровській райдержадміністрації відбулась нарада щодо вирішення питання по земельній ділянці на вул.Алма-Атинській, 37-39 в рамках реалізації інвестиційного проекту "Будівництво торговельного гіпермаркету з продажу продовольчих і непродовольчих товарів на житловому масиві "ДВРЗ".
   Йдеться про земельну ділянку, яка знаходиться з правого боку перед мостом ДВРЗ, якщо їхати в місто. А як може теоретично виглядати майбутня споруда, показано на картинці в іншій публікації нашого сайту.

Гіпермаркет на ДВРЗ

   З відповіді Дніпровської РДА на запит сайту "Ліски" зрозуміло, що є два шляхи будівництва давноочікуваного торговельного об'єкту. Перший - продати земельну ділянку на торгах, сподіваючись (або заклавши таку умову), що покупець побудує на ділянці саме гіпермаркет. Другий шлях - провести інвестиційний конкурс, що гарантує, на думку РДА, будівництво саме гіпермаркету, причому в найкоротші терміни.

Гіпермаркет на ДВРЗ

   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Магазини" та "Запит до влади".


Вам була корисна ця стаття?

gryg  08.06.2014 18:25
Там земля дуже зволожена. Велика морока при будівництві і весь час потім буде підтоплюватися

Фремор  25.04.2014 00:35
Сколько можно засорять этими гипермаркетами Киев?
Единственный хоть какой не какой парк и то этот клачок земли застроить хотят и так весь Киев как большой базар. Магазины через каждых 2 метра, люди скоро ходить разучатся.

Гість  22.04.2014 22:31
А другого виїзду і не буде, оскільки 1.) не були проведені громадські слухання з місцевими мешканцями. 2.) наземний переїзд через 3 і більше колій суперечать усім загальноприйнятим нормам. 3.) не вирішено притання з транспортною розв"язкою на вул. Бутлерова (що є Деснянською територією) 4.) не вирішено питання як саме і де буде проходити дорога (за коліями є автобази, автокоперативи і р. Дарниця) 5. Нііхто через ті ями які зараз на Бутлерова не схоче їздити. Підсумовуючи можу сказати що про другий виїзд з ДВРЗ можна забути надовго, напевно до чергових виборів до КМДА, а потім знов обіцянки. А про другий виїзд треба було розмовляти перед тим як будувати нові будинки, а це вже інше запитання до нашого відомого депутата та інших!!!

Спартаківна  21.04.2014 13:42
Статті Програми ЕСР Києва на 2014 рік.
http://www.cedos.org.ua/ckeditor_assets/pictures/7/budget_map1.png

Спартаківна  21.04.2014 13:35
Турбує питання - в якій мірі через цей гіпермаркет збільшиться транспортне навантаження на наш злощасний міст? Хай би спочатку другий виїзд зробили нарешті.

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):