Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Сьогодні - день театру

Четвер, 27.03.2014    

   Театр народної традиції "Дзеркало", який базується в Центрі культури та мистецтв Дніпровського району Києва (вул.Алма-Атинська, 109, місцевість ДВРЗ), протягом останнього місяця порадував глядачів одразу двома прем'єрами - виставами "Сон" та "Полусмак останнього кохання". Обидві вистави, присвячені 200-річчю від дня народження Тараса Шевченка, були тепло прийняті глядачами.
   Після прем'єр багато глядачів робили записи в книзі відгуків біля офісу театру, неодмінно звертаючи при цьому увагу на оригінальну інсталяцію, присвячену київському Євромайдану. Складена вона з касок, респіраторів, автомобільних шин, прапорів з назвами міст та інших атрибутів учасників недавнього протистояння. Під час революції колектив театру підтримував мітингувальників і виступами безпосередньо на сцені Майдану Незалежності. Зокрема, 9 грудня 2013р. театр привітав учасників Євромайдану стародавньою українською колядкою.
   Міцний зв'язок театру з глядачами не обмежується виступами на сценах - до Дня театру актори підготували експозицію з афіш, фотографій та макетів декорацій. А розмістили цю невелику виставку в читальному залі бібліотеки №158, розташованої в Центрі культури. Тепер читачі бібліотеки мають змогу докладно ознайомитись з цікавими експонатами, наданими театром "Дзеркало", та зображеннями улюблених акторів.
   Інсталяція "Євромайдан" та фото виступів театру "Дзеркало" - у фотогалереї сайту "Ліски". На двох останніх фото - керівник театру Володимир Петранюк.


Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Клуб" та "Бібліотека".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):