Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

На ДВРЗ змінили дільничних інспекторів

Понеділок, 24.03.2014    

Дільничний інспектор Кривотульський Дільничний інспектор Оникієнко    В одній з попередніх публікацій ми розповідали про роботу дільничних інспекторів, які обслуговують місцевості ДВРЗ та Стара Дарниця. Склад інспекторів з тих пір змінився, тепер порядком на території зазначених мікрорайонів опікуються інші співробітники Дніпровського райуправління міліції.
   Це лейтенант міліції Кривотульський Ян Юрійович (перші номери Алма-Атинської та суміжних вулиць, закінчуючи мостом ДВРЗ) та старший лейтенант міліції Оникієнко Сергій Михайлович (вулиця Алма-Атинська від Сеноманського провулку і до кінця, а також суміжні вулиці).
   Адреси опорних пунктів міліції: вул.Алма-Атинська, 4, телефон: (044)566-97-53; вул.Алма-Атинська, 105/2, телефон: (044)568-81-33.
   Як неодноразово повідомлялось раніше, криміногенна обстановка у мікрорайоні ДВРЗ не відрізняється від обстановки в інших мікрорайонах та житлових масивах столиці. Наприклад, минулого тижня на ДВРЗ трапились такі події:
• вночі біля Центру культури ДВРЗ висадили з автомобіля таксі 30-річну жінку, пограбувавши її перед цим та роздягнувши до спідньої білизни;
• з автомобіля "ВАЗ", який був припаркований у дворі одного з будинків, було викрадено електроінструменти та інше обладнання;
• мешканці однієї з новобудов поскаржились, що по будинку регулярно ходять наркомани і перевіряють, чи замкнені двері квартир; проживають вони буцімто в одній з квартир цього ж будинку;
• з ліфтових приміщень будинку №43/57 ("Пентагон") невідомі особи викрали гальмівні котушки, без яких не можуть працювати ліфти; трапляються такі крадіжки в цьому будинку вже не вперше.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Кримінальні хроніки".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):