Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Дільничні інспектори ДВРЗ

Вівторок, 21.08.2012    

   Як пише автор книги "ДВРЗ" Володимир Приходько, сержант міліції Михайло Демидович Маценко отримав призначення в селище ДВРЗ на початку 50-х, але і в 80-х роках, уже в званні підполковника міліції, теж продовжував відповідати за стан правопорядку на цій території. Сучасникам дільничний Маценко запам'ятався взірцем відповідального, авторитетного та ініціативного спеціаліста, а згодом - керівника.
   Дільничний Маценко налагодив ефективну взаємодію з керівництвом заводу ДВРЗ, зумів організувати роботу добровільної народної дружини, залучивши до неї небайдужих громадян. Він цікавився усіма сторонами селищного життя - порядком на громадських заходах, дотриманням правил торгівлі, санітарним станом вулиць і приватних садиб. Працював з раніше засудженими, допомагаючи їм з працевлаштуванням, проводив іншу роботу, яку тепер назвали б "соціальною адаптацією".

Дільничний ДВРЗ Михайло Маценко, фото з книги Володимира Приходька Опорний пункт дільничних ДВРЗ

   За словами Володимира Приходька: "Михайло Маценко - це епоха в історії ДВРЗ". Але оскільки будь-яка епоха рано чи пізно закінчується, тепер на ДВРЗ та в Старій Дарниці слідкують за дотриманням правопорядку інші дільничні міліціонери.

   Кінець Алма-Атинської вулиці, будинки по Марганецькій, Сергія Лазо та Новоросійській, а також приватний сектор обслуговує дільничний інспектор Богдан Пасічник. Адреса опорного пункту - Алма-Атинська, 105/2 (двоповерховий жовтий будинок на фото, 1946 року побудови). Телефон: (044)568-81-33.

Дільничні інспектори ДВРЗ Опорний пункт дільничних ДВРЗ

   Ділянка інспектора Руслана Довганя включає здебільшого новобудови по вулицях Рогозівській, Алма-Атинській 39-41 та Сеноманському провулку. Адреса опорного пункту та ж сама - Алма-Атинська, 105/2, а телефон: (044)568-81-47.

Дільничні інспектори ДВРЗ



   На Старій Дарниці працюють дільничні інспектори Рустам Мамедов та Дмитро Патаєв, адреса їхнього опорного пункту - вул.Алма-Атинська, 4, телефон: (044)566-97-53.

Дільничні інспектори Старої Дарниці Дільничні інспектори Старої Дарниці Опорний пункт дільничних Старої Дарниці


Коментар сайту "Ліски"
  Наведена довідкова інформація про дільничних інспекторів міліції взята з сайту ГУ МВС України в м.Києві, історична - з книги Володимира Приходька "ДВРЗ", фото - з цієї ж книги, власні, та з сайтів ProMap і fotoobzor.org.
  Схожі публікації на сайті можна знайти за тегом "Історія Києва".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):