Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Валерій Гуманенко може очолити Дніпровський район столиці?

Неділя, 16.03.2014    

   Декілька днів тому з'явилась інформація про те, що новопризначений голова Київської міської держадміністрації Володимир Бондаренко зібрав голів районних в м.Києві держадміністрацій на нараду, після якої керівники РДА написали заяви про звільнення за власним бажанням.
   Вчора ж опубліковано список із 28 претендентів на посади голів держадміністрацій 10 київських районів. Більшість прізвищ мало знайомі громадськості. Проте є й такі, про яких відомо більше. Наприклад, Петро Пантелєєв (розглядається кандидатом на Шевченківський район) – це державний службовець, начальник Управління експлуатації житлового господарства Київської міської державної адміністрації, вул.Б.Хмельницького, буд.3. Телефон: (044)235-87-21.

Валерій Гуманенко
Валерій Леонідович Гуманенко

   А Валерій Гуманенко - ймовірний претендент на посаду голови Дніпровської РДА - неодноразово згадувався на сайті "Ліски" як голова правління ОСББ "Тичини, 16/2" та керівник ОСН "Березняки-Тельбін" у Дніпровському районі Києва.
   Представники нашої редакції брали в нього коментар до статті "Чи міцна економічна основа ОСББ", а згодом - дискутували з ним на телепередачі "Київське віче". За останнім посиланням можна подивитись відеоролик з фрагментом виступу Валерія Гуманенка.


Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Політика" та "Березняки".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):