Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Реорганізація ЖЕКу на ДВРЗ

Добрый день, сайт lisky.org.ua!
   Как вам новость, что с 1 января 2014 дом по Алма-Атинской 39а теперь обслуживается жэком 406, который находится на бульваре Перова...

12.02.2014
Четвер, 13.02.2014    

   Уважні читачі, мабуть, помітили, що оголошення в нашій замітці "У мікрорайоні ДВРЗ з кранів може потекти зелена вода" підписане не ЖРЕО-415, як це завжди було, а ЖРЕО-406. Виявляється, з нового року саме так називається наша ремонтно-експлуатаційна організація на вулиці Рогозівській, яка обслуговує більшість багатоквартирних будинків у місцевості ДВРЗ (схід Києва).
   Крім зміни назви, є в нашому ЖРЕО й інші новини - пішов на пенсію головний інженер Валерій Проценко, трудовий шлях якого розпочинався з посади електрозварника. Колишній головний інженер згадувався на нашому сайті, зокрема в публікації "Книга про ДВРЗ". А ось начальник ЖРЕО залишився той самий - Олег Проценко.


Начальник ЖРЕО-406
Начальник ЖРЕО-406 Олег Григорович Проценко. Фото з сайту "Дніпровець"

   Що ж стосується колишнього ЖРЕО-406, то його приміщення та працівники залишились на місці (на бульварі Перова, як пише читач) - там відбулось злиття двох невеликих ЖРЕО в одне. А назва "ЖРЕО-406" перейшла на колишнє ЖРЕО-415, розташоване на ДВРЗ. Ось така вийшла заплутана історія, що спричинила незручності працівникам, які були змушені переоформлювати свої зарплатні картки.

   Ще новини ЖКГ: слідом за Деснянським районом Києва у Дніпровському районі теж запровадили централізовану диспетчерську службу з питань ЖКГ, ліквідувавши при цьому місцеві диспетчерські пункти. Так що в нас на ДВРЗ своєї диспетчерської при ЖЕКу вже немає.
   Щоб зробити заявку, доводиться довго слухати "робобабу" і натискати різні кнопки на телефонному апараті, доки дочекаєшся на відповідь живої людини :) Чи на краще ці зміни? Побачимо.


Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "ЖКГ" та "Пишуть читачі".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):