Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Створення Народної Ради в Дніпровському районі Києва

Субота, 08.02.2014    

   Вчора, 7 лютого, як повідомляє сайт Цензор, на зборах громади Дніпровського району Києва було проголошено про намір створити Дніпровську районну в місті Києві Народну раду.
   Депутат Київради (фракція "УДАР") Андрій Странніков зачитав меморандум про створення Народної ради. "Турбуючись про долю майбутнього України, української столиці - міста Києва - і її місцевих районних громад, а також про захист національного суверенітету країни, громада Дніпровського району Києва - найбільшого міського району України - створила Дніпровську Народну раду", - йдеться в документі. Странніков зазначив, що сьогодні представники громади зібралися тільки для прийняття меморандуму, тому питання формування структури Народної ради будуть обговорюватися на наступних зборах.

Народна Рада
В центрі - Іллєнко, справа - Ляпіна та Чумак

   На зборах були присутні народні депутати Віктор Чумак ("УДАР"), Ксенія Ляпіна ("Батьківщина"), Андрій Іллєнко ("Свобода"), а також громадські та політичні активісти, лідери і керівники мікрообщин району.

   Згідно з прийнятим учора документом, головною метою створення ради є будівництво місцевого самоврядування, представницька участь громади в структурах нової народної влади. У той же час, основними принципами її діяльності є ефективне управління Києвом, проведення комплексу заходів щодо знищення корупції та хабарництва, створення умов для розвитку малого і середнього бізнесу.



   Коментар сайту "Ліски": про Віктора Чумака та Андрія Страннікова ми згадували в замітці "Конфлікт із забудовниками на Березняках", а про депутата від Старої Дарниці/ДВРЗ Ксенію Ляпіну - в публікації "Де наш депутат Ксенія Ляпіна?"
   Передвиборчі програми всіх трьох депутатів Верховної Раду України від Дніпровського району міста Києва та результати голосування можна побачити тут.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Політика" та "Самоорганізація".


Вам була корисна ця стаття?

киев  10.02.2014 15:24
Кто уполномачивал эту троицу ? Какие активисты присутствовали?Где их список!? Междусобойчик! Что эти люди сделали для района ,для ДВРЗ?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):