Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Конфлікт із забудовниками на Березняках

Середа, 17.07.2013    

   13 липня 2013 року мешканці столичного житлового масиву Березняки вийшли захищати останній зелений острівець між вулицею Серафимовича та проспектом Воз'єднання - решта зеленої зони вздовж вулиці зайнята ринком "Березняки" та ділянками, вже відданими під забудову.
   Мешканці обурені - протягом доби навколо парку виріс бетонний паркан, за яким збираються зводити чи то черговий торгівельний центр, чи то офісні та житлові будівлі. Про буцімто проведені громадські слухання ніхто з місцевих мешканців не чув. Мітингуючі перекрили проїзну частину вулиці Серафимовича та почали ногами руйнувати паркан, за яким ховались охоронці будівництва. Зрештою ворота таки повалили на землю, потім встановили на звільненій території намети та організували чергування активістів.

   Стихійний протест мешканців не дивує - обурені люди доведені до крайньої межі. Викликає подив інше - де місцеві політики, зокрема обраний від Березняків народний депутат від партії "Удар" Віктор Чумак? Якщо він підтримує протестувальників, то чому його не видно в перших рядах? Якщо не поділяє їхні погляди, то чому не чутно його застережень?
   Виборцям незрозуміла позиція їхнього депутата-мажоритарника. Чи може його мовчання пояснюється небажанням виступати проти однопартійців?

Конфлікт із забудовниками на Березняках Конфлікт із забудовниками на Березняках Конфлікт із забудовниками на Березняках Конфлікт із забудовниками на Березняках Конфлікт із забудовниками на Березняках Конфлікт із забудовниками на Березняках Конфлікт із забудовниками на Березняках Березняки в 70-ті роки Конфлікт із забудовниками на Березняках Конфлікт із забудовниками на Березняках

Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Політика", "Самоорганізація", "Місцеві депутати" та "Березняки".


Вам була корисна ця стаття?

Олександра  16.07.2013 22:17
Кстати,, про Чумака? Его вообще после выборов не видно и не слышно. Вообще не знаю кто за него голосовал, и до выборов его не видели

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):