Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Пильнуйте! Грабіжники виривають з рук телефони

Субота, 21.12.2013     Фото з газети "Вечерние вести"

   На минулому тижні у місцевостях Стара Дарниця та ДВРЗ відбулись 2 випадки грабунків за однаковою схемою - грабіжники підходять (або підбігають) ззаду до людини, яка розмовляє по мобільному телефону, і виривають у неї з рук телефон, або на додачу ще й сумку. Як правило, для нападу злочинці обирають дітей або жінок.
   В середу, 18 грудня, близько 16 години по вулиці Сиваській молодий чоловік вирвав телефон у школярки, яка поверталась додому, і побіг з ним у напрямку парку. Добре, що дівчина не розгубилась, і почала голосно гукати на допомогу.
   Крики почув дільничний міліціонер Дмитро Патаєв, який кинувся наздоганяти зловмисника. Перехожі теж намагались його затримати. Коли грабіжник зрозумів, що втекти не вдається, зупинився і відкинув телефон подалі від себе.
   Коли затриманого доправили у Дніпровське райуправління МВС, виявилось, що це мешканець ДВРЗ, раніше засуджений за аналогічні злочини, який лише два роки тому звільнився з місць позбавлення волі. Весь цей час ніде не працював. Враховуючи попередній кримінал, може повернутись за грати на термін до 6 років.

Дмитро Патаєв
Дільничний Дмитро Патаєв

   На відміну від першого випадку, іншій жертві грабунку не пощастило. Наступного дня аналогічний злочин трапився на ДВРЗ - близько 20 години на вулиці Рогозівський, 6 грабіжник вирвав телефон з рук дівчини, яка поверталась додому на вулицю Марганецьку. Після грабунку молодий хлопець теж побіг у бік парку. Злочин поки що залишається нерозкритим.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "ЧП".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):