Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Реконструкція київської школи №103: що новенького?

Четвер, 05.12.2013    

   І вчителі київської школи №103 (ДВРЗ), і школярі та їхні батьки з нетерпінням чекають, коли нарешті розпочнеться її реконструкція, в тому числі - зведення прибудови. Адже шкільні класи вже давно переповнені, що негативно впливає на учбово-виховний процес. А враховуючи заселення нових будинків (у тому числі поряд зі школою - на вулиці Сергія Лазо), ситуація дедалі погіршується.

Реконструкція школи №103

   У позавчорашньому номері газети Київської міської ради "Хрещатик" опубліковано Розпорядження №1862 від 16 жовтня 2013 року, підписане головою КМДА Олександром Поповим. Назва розпорядження: "Про здійснення реконструкції з прибудовою будівлі середньої загальноосвітньої школи №103 на вул.Алма-Атинській, 89 у Дніпровському районі".
   Розпорядженням передбачається: здійснити розроблення проекту реконструкції; виконати передбачені проектом роботи з реконструкції та оформити право користування земельною ділянкою для виконання робіт. Також подати пропозиції щодо включення зазначених робіт до програм економічного і соціального розвитку м.Києва на 2013 рік та наступні роки.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Школа".


Вам була корисна ця стаття?

киев  05.12.2013 15:23
Вот и правда ,что "вода" льется только на 103 школу!! Тесленко -депутат половины ДВРЗ,значит , не быть ему больше депутатом!1 Заранее для Александры не пишите комментарии -ведь учитель 103 школы ничего честного сказать не может11

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):