Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Три картини Тамари Шевчук

Вівторок, 03.12.2013  Оригінал новини - на сайті газети "Сегодня"

   Молода художниця Тамара Шевчук намалювала ще три вуличні картини, на яких зображені виснажені від голоду люди, а також колоски. Графіті створені на пам'ять про жертви Голодомору, розповіла їх автор. "У нас почали забувати про те, як помирали люди. Насправді в Україні немає жодної сім'ї, яка не постраждала б у тій біді", - говорить Тамара.
   Ідею картин художниці допомогли втілити двоє друзів. На фарби витратили близько 300 гривень власних коштів. Першу картину із серії "Голодомор" було намальовано на бетонній стіні, яка відокремлює завод ДВРЗ від Алма-Атинської вулиці. Однак ця картина довго не проіснувала: працівники заводу, побачивши художників, викликали міліцію, а згодом зафарбували малюнок.
   Ще одну можна побачити на одній із вулиць Подолу, прилеглій до Верхнього та Нижнього Валів. Третє графіті знаходиться на бетонному паркані між станціями метро "Лівобережна" та "Дарниця". Його добре помітно з поїздів метро та міських електричок.


Коментар сайту "Ліски"
   Про попередню картину Тамари Шевчук, намальовану нею біля зупинки "Укроптбакалія" на ДВРЗ, ми розповідали в новинах від 21 жовтня та 14 жовтня 2013 року.


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):