Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

KFC та NOVUS на Чернігівській

Четвер, 26.09.2013    

   Ще весною цього року читачки сайту Татьяна та Ірина цікавились, чи відкриється найближчим часом на ДВРЗ супермаркет? На жаль, жодної нової інформації про це немає. Невідомо також, чи задавали це питання голові КМДА Олександру Попову під час останньої зустрічі.
   Мережа супермаркетів та гіпермаркетів у Києві постійно розширюється, але на ДВРЗ поки що не сягає. Тож місцевим мешканцям треба сідати в трамвай чи маршрутку, щоб потрапити до найближчого подібного закладу. Наприклад, до метро Чернігівська, де недавно за однією й тією ж адресою - вул.Червоногвардійська, 1А - відкрились гіпермаркет NOVUS та ресторан KFC . Пропонуємо передивитись фото, люб'язно надіслані читачами сайту "Ліски".



   На цю ж тему:
   26 вересня 2013 року о 10:00 мешканці Святошинського району пікетуватимуть Службу безпеки України (Володимирська, 33). Мета акції — припинити незаконну забудову скверу на Якуба Коласа.
   Довідка: Тривалий час точиться боротьба місцевих мешканців проти незаконної забудови за адресою Якуба Коласа, 27. Ця територіальна ділянка є речовим доказом у одній зі справ, яку веде СБУ. Попри це, київська влада незаконно надала її під забудову.
  У відповідь на вимогу мешканців надати документи та дозволи на будівництво забудовник прикривається дозвільними документами, термін дії яких вийшов ще 2010 року. До того ж, документи мають цільове призначення території – літній майданчик. Забудовник пояснює, що на місці "непотрібних кущів може бути доступний супермаркет", хоча в радіусі 300 метрів їх аж п'ять.
   Забудова викликала протести місцевих мешканців, адже нам хочеться бачити перед вікнами зелені насадження, а не бетонні стіни чергового розплідника алкоголізму.
   Організатор акції Олеся тел.: 0974697866


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Магазини".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):