Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Квартирні крадіжки

Понеділок, 02.09.2013    

   Квартирні крадіжки - найпоширеніший вид крадіжок - традиційно досягають свого піку влітку, коли багато громадян відпочивають у відпустках. Проте цього літа квартирних крадіжок у мікрорайоні ДВРЗ, на думку місцевих мешканців, було особливо багато. Згідно з чутками, найбільше потерпали від крадіжок жителі вулиці Марганецької, розташованої майже на межі житлового масиву. Причому обкрадали як багатоквартирні будинки (парний бік вулиці), так і приватні (непарний).
   З червня по серпень декілька квартирних крадіжок сталося в будинках №12 та №24, обкрадали квартири в будинку №8/12, а також приватні будинки. З помешкань виносили гроші, ювелірні вироби, комп'ютери, телевізори та іншу побутову техніку. Більшість обкрадених приміщень розташовані на першому-другому поверхах будинків, а найпоширеніший спосіб проникнення в квартири - віджим вікон, у тому числі - сучасних металопластикових.
   На жаль, якогось універсального рецепту від квартирних злодіїв немає. Втім, міліція наполегливо радить встановлювати охоронну сигналізацію. Серед інших порад - захист гратами вікон перших та останніх поверхів. Зустрічаються й оригінальні поради, наприклад, пригвинчувати дорогу побутову техніку до столів чи до стін.
   У будь-якому випадку, слід негайно сповіщати міліцію, якщо ви помітили підозрілих осіб - ймовірних квартирних злодіїв. При цьому не намагайтеся самостійно їх затримати - це небезпечно. Досить запам'ятати їхні прикмети і напрямок руху та повідомити цю інформацію викликаному на місце події наряду міліції. Зі списком дільничних інспекторів, які обслуговують територію ДВРЗ, можна ознайомитись у новині від 21.08.2012 року.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "ЧП".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):