Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Історія Києва. Заводські багатотиражки

Понеділок, 26.08.2013    

Газета "Дарницький вагоноремонтник". №286 Газета "Дарницький вагоноремонтник". №286   Продовжуємо огляд номерів за 1964 рік багатотиражної газети Дарницького вагоноремонтного заводу. В наступному році відзначатиметься 200-річчя з дня народження Тараса Шевченка, а в 1964 році колектив заводу, як і вся країна, відмічав 150-річчя Великого Кобзаря. Було підведено підсумки огляду колективів художньої самодіяльності заводських підрозділів.
   Перше місце зайняв вагоноремонтний цех, його нагороджено грошовою премією - 200 крб. Серед переможців - електромонтер вагоноремонтного цеху т.Проценко, телефоністка Шарлай, старший бухгалтер Р.Царенко (є на цьому фото) - з публікації про гуртки Центру культури на мистецтв Дніпровського району.
   З інших заміток заслуговують на увагу: публікація про випускників місцевих шкіл; скарга робітника енергосилового цеху В.Притаманного про перебої з водопостачанням будинку №10 по вулиці Сергія Лазо; оголошення про дитячий літній табір міського типу при Будинку культури ДВРЗ; згадка про створене заводом ДВРЗ озеро Лісове (Берізка) - наводимо його сучасний вигляд.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Історія Києва", "Завод" та "Дарницький вагоноремонтник".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):