Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Міська електричка: новини та розклад

Вівторок, 20.08.2013    

Розклад міської електрички Розклад міської електрички    Газета "Хрещатик" повідомляє, що незабаром пасажири київської міської електрички матимуть змогу користуватись ще двома зупиночними платформами - "Київська Русанівка" та "Протасів Яр". А в подальших планах розвитку міської електрички – облаштування платформ у безпосередній близькості до станцій метро "Нивки" та "Либідська".
   Відверто кажучи, регулярні повідомлення про розвиток міської електрички вже давно сприймаються киянами вкрай скептично. Про відкриття нових станцій, оновлення рухомого складу та скорочення інтервалів руху говориться вже давно, від моменту запуску проекту "Київська міська електричка".
   На ділі ж рівень обслуговування пасажирів не покращується, графік руху не витримується, а введені одиниці рухомого складу ледве спроможні замістити виведені в ремонт.
   Не додає оптимізму й уточнення, що для будівництва платформ планується залучити інвесторів. Адже київський досвід роботи з інвесторами важко назвати успішним. На фото - розклад руху київської міської електрички від станції Дарниця станом на 14 серпня 2013 року, та сама електричка на станції Дарниця.

Міська електричка

   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Міська електричка".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):