Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

На ДВРЗ знімають черговий фільм

Субота, 10.08.2013    

   Минулої середи старі квартали київського мікрорайону ДВРЗ заполонили автомобілі, фургони з написами "Телебачення" та молоді люди характерного творчого вигляду. "Кіношники!" - одразу й безпомилково визначили місцеві мешканці, які вже давно звикли до зйомок фільмів.
   А от мешканці Нової Дарниці, не "розбалувані" подібною увагою, не на жарт переполошилися, побачивши під своїми вікнами невідомих людей, які влаштували стрілянину з автоматів. Як виявилося, це були зйомки російського фільму про "розбірки" бандитів та міліції.
   Не виключено, що й на ДВРЗ знімали епізоди того ж самого фільму, але не гру акторів, а "натуру". Останній фільм, який знімався в Будинку культури ДВРЗ за участю відомих акторів - це фільм "При загадочных обстоятельствах". Валерій Золотухін зіграв у ньому роль начальника Київського карного розшуку.

Зйомки фільму на ДВРЗ Зйомки фільму на ДВРЗ Зйомки фільму на ДВРЗ Зйомки фільму на ДВРЗ Зйомки фільму на ДВРЗ Зйомки фільму на ДВРЗ

   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Фото".


Вам була корисна ця стаття?

Житель ДВРЗ  12.08.2013 08:12
Да, хоть какое-то разнообразие - кино снимают. Вот только скоро многоэтажки не дадут такой возможности. Куда ни посмотри - взгляд упирается в этажерку. ДВРЗ растет, расширяется, как вширь, так и ввысь.

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):