Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Гаражі на ДВРЗ: хотіли, як краще, а вийшло, як завжди

Четвер, 25.07.2013    

   Крім автомобільних стоянок та гаражних кооперативів, у місцевості ДВРЗ чимало гаражів, які встановлені як між будинками, так і між деревами в зеленій зоні. Мабуть, багато з них встановлені самовільно, але це нікого не зачіпає. Доки хтось не пред'являє претензій, або ситуація не набуває розголосу, як це трапилось у даному випадку.

Гаражі на ДВРЗ Гаражі на ДВРЗ

   Один із 15 власників металевих гаражів, розташованих поряд з територією Дарницького вагоноремонтного заводу, поскаржився в Київську міську держадміністрацію на рейдерські (на його думку) дії посадових осіб заводу. Останні вимагали звільнити територію від гаражів, а в випадку відмови погрожували, за словами скаржника, порізати їх на металобрухт.
   Відповідь на скаргу була несподіваною - інформація про самовільне зайняття землі надіслана до Департаменту земельних ресурсів для вжиття заходів щодо "усунення порушень вимог земельного законодавства". Читай - для зносу гаражів.

Гаражі на ДВРЗ Гаражі на ДВРЗ Гаражі на ДВРЗ Гаражі на ДВРЗ

Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Земля".


Вам була корисна ця стаття?

Сергій Соколов  26.07.2013 05:09
Спробуємо дізнатись. І не обов'язково у директора :)

Andrii  25.07.2013 17:58
Сергію, а це дійсно цікаво, чому завод просив громадян прибрати гаражі... Спитати б у директора...

Andrii  25.07.2013 17:55
Побоююсь, що можуть звести на цій ділянці декілька висотних будинків... дуже смачний клаптик земельки! Адже зараз будівництво в Києві і навколо нього знов набрало бурхливого розвитку. Власник гаража сам натякнув владі на місце! А краще б спробував узаконити ділянку, перш ніж скаржитись. А там би вийшов класний парк, який і так ще проглядається, алейки, рівно висаджені дерева! Цікаво, чому саме завод почав цю лайку з власниками гаражів. Можливо він має на неї теж якийсь зиск? Або ж хотів повернути парк біля "леніна"? - сумно віриться, що зараз хтось би боровся за землю задля парку або якогось загального місця відпочинку.

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):