Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Вчорашня тягнучка на зупинці Бакалія (ДВРЗ)

Вівторок, 16.07.2013    

   Повертаючись додому після вчорашнього робочого дня, мешканці місцевості ДВРЗ мусили втрачати деякий час через тягнучку, яка утворилась відразу після мосту, на зупинці "Укроптбакалія". Її причиною стала поломка автомобіля ВАЗ, який зупинився і перекрив рух по одному (єдиному!) ряду. Вивернуте вбік переднє колесо автомобіля красномовно свідчило про загальновідому болячку класичних "Жигулів" - шарові опори.
   Нагадаємо, що на ДВРЗ веде лише одна дорога, а про будівництво альтернативної дороги багато говориться, але мало що робиться. Втім, бюджетом міста Києві на 2013 рік передбачено виділення коштів у розмірі 1 млн.грн. на проектні роботи по будівництву автодороги між вулицями Олекси Довбуша та Академіка Бутлерова.
   Редакція сайту "Ліски" надіслала звернення з проханням повідомити, чи ці кошти дійсно виділені, та в якому стані знаходяться проектні роботи. Відповісти обіцяють до 31 липня 2013 року.


Вчорашня тягнучка на зупинці Бакалія (ДВРЗ) Вчорашня тягнучка на зупинці Бакалія (ДВРЗ) Вчорашня тягнучка на зупинці Бакалія (ДВРЗ) Вчорашня тягнучка на зупинці Бакалія (ДВРЗ) Запит про нову дорогу на ДВРЗ

Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Транспорт", "ДТП" та "Запит до влади".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):