Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

ЖЕК просить не паркуватися на газонах. Прислухаються не всі

Субота, 15.06.2013    

ЖЕК просить не паркуватися на газонах    Ще взимку київське ЖРЕО-415 (ДВРЗ) звернулось до мешканців-водіїв з проханням не пошкоджувати газони паркуванням своїх автомобілів. Більшість власників авто і до цього не заїжджали на газони, тим більше що поблизу вистачає платних паркувальних майданчиків. Проте частина водіїв ігнорують прохання берегти газони. Ігнорують круглий рік - і взимку, і влітку. І тепер, і раніше.

   Можливо, передбачені останніми змінами до Правил дорожнього руху штрафи їх зупинять? Новою редакцією правил передбачено штрафи за парковку на газонах. Пункт 15.10 ПДР ("Стоянка забороняється") доповнено підпунктом “є” такого змісту: “на газонах.” Штрафи стягуватимуть як за порушення правил паркування – у розмірі 255–340 гривень.

   Внаслідок доповнень до ПДР в них з’явилось і чітке визначення газону. "Газон — ділянка однорідної території із дерновим покривом, який штучно створюється шляхом посіву і вирощування дерноутворювальних трав (переважно багаторічних злаків) або одернування;"

   Звичний аргумент порушників - "Та тут ніякого газону не було зроду!" при бажанні легко спростовується наданою ЖЕКом довідкою про зроблений посів трави на цій ділянці. А та обставина, що зараз трава практично відсутня - це вже інша справа, яка не виправдовує зробленого порушення.

ЖЕК просить не паркуватися на газонах ЖЕК просить не паркуватися на газонах ЖЕК просить не паркуватися на газонах

Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "ЖКГ".


Вам була корисна ця стаття?

Житель ДВРЗ  20.06.2013 08:39
Звереву: Не будьте так уверены на свои 100. "Власником трамваю 33 и добавлю маршруток 555 и 211" не являюсь, да и жаба не давит. А вот пренебрежение к людям и хамство чувствуется сразу. Поддерживаю Вадима.

Марина  19.06.2013 20:32
Згодні з висновками Вадима. ДВРЗ - острівець у бетонному мегаполісі, на якому ще є жива природа, яку потрібно зберегти.

Вадим  19.06.2013 12:28
Любой уважающий себя и других людей, живя в обществе и в окружении себе подобных, не будет гадить вокруг себя. И социальный статус тут не при чем. Есть хорошие люди и среди обладателей престижных авто, как и есть плохие, среди "власників" 33 трамвая. Что мне нравится на ДВРЗ, так это близость к природе и человечность людей. Здесь меньше хамовитости и быдловатости. Я купил квартиру в новостройке сознательно и еще ни на минуту не сожалел о выборе. Не хочу спорить со Зверевым, у кого халупа, у кого хоромы, у кого "корыто" круче. Можете не верить, но потратив на авто и квартиру, просто поверьте, я нашел деньги, что бы купит гараж. К тому же их продается на ДВРЗ не мало. Давайте уважать других и ценить свой дом!

зверев  18.06.2013 18:24
у ваших постах проявлення людської заздрості , що жаба давить?? шо я е власником авто? даю 100 гарантію Житель ДВРЗ та Вадим е власниками 33 трамваю , тому і підбирає до горла , да і мое (корыто на колесах) коштуе як ваша квартира в такому випадку ви проживаете в халупі)

admin  17.06.2013 19:56
Автор замітки "ЖЕК просить не паркуватися на газонах..." не вважає за можливе публікувати номери автомобілів, мотивуючи свою точку зору дотриманням прав інших осіб.

>Житель ДВРЗ 17.06.2013 12:05
>Добавлю: И не надо скрывать номера машин.

Житель ДВРЗ  17.06.2013 12:05
Добавлю: И не надо скрывать номера машин.

Житель ДВРЗ  17.06.2013 12:03
Звереву- ТЫ не успел переехать на новое место, а уже своей машиной начал засы''рать землю на которой сам и живешь. Даже если и не садили культурный газон, то это не повод чтобы ставить машину на траву.
Предлагаю водителей не только штрафовать, но и размещать фото таких машин на общественных сайтах города и районов.
Господа!!! Любите природу.

Вадим  17.06.2013 11:15
Денег на свое корыто на колесах хватило, а 10 грн. за стоянку жаба давит. Таких людей призывать к сознательности дело бесполезное. Вот оштрафовали бы, а потом доказывай, что там трава не газонная, интересно будет посмотреть

зверев  16.06.2013 10:04
ХА-ХА проживаю на мікрорайоні з самого початку здачі будинку і готов відповісти за кожне свое слово НІЯКОГО ЗАСІВУ ГАЗОННИМИ ТРАВАМИ НІХТО І НИКОЛИ ТУТ НЕ РОБИВ , ТРАВА ПОРОСЛА САМОЗАСІВОМ, І ПРО ЯКУСЬ ГАЗОННУ ТУТ І МОВИ ЙТИ НЕМОЖЕ , ГРОШІ ГАЗОННІ ЯК ЗАВЖДИ ВКРАДЕНІ ЦЕ НЕ Е СЕКРЕТ, а жеку можу відповісти , те шо ставимо авто на газон проблема не АВтовласників а керівників міста і забудовників які не турбуються про парк місця , тому ставив і буду ставити на газон , бо більше місця немае

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):