Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

До зустрічі на суботнику!

Лютий 2011 року
   Зараз земля мерзла, але взимку досить часто були тривалі теплі дощові періоди, коли грунт перетворювався на грязюку. Саме тоді запарковані на газонах машини поробили в землі глибокі колії, руйнуючи посіяну траву. Особливо це помітно біля знаменитої цегляної вежі - візитної картки мікрорайону "Ліски".

ДВРЗ, стан двору

   Дивлячись на ці автомобілі, мимоволі думаєш: "Може, їхні власники (десь глибоко в душі) - селяни і саме тому їх тягне до ріллі? А може, вони - колишні танкісти, адже "танки грязі не бояться"?

ДВРЗ, стан двору

   Скоріше за все, ці автомобілісти просто не задумуються про те, якої шкоди завдають трав'яним газонам. Головне для них - поставити машину якнайближче і найдешевше. Мабуть, дай їм волю, то вони всю землю заасфальтують.
   Проте є й інші люди, яким чомусь шкода цих клаптиків трави. Ось бачте, хтось не полінувався і позабивав якісь металеві труби чи профілі, щоб машини не змогли проїхати.

ДВРЗ, стан двору

   Побачивши труби, власники машин перестали заїжджати тут і зайняли ділянку землі трохи далі, вперто не бажаючи ставити автомобілі на стоянку.

ДВРЗ, стан двору

   Трохи далі хтось із сусідів намагається побороти припарковані машини маленькими сосновими саджанцями, або вкопаними автомобільними шинами.

ДВРЗ, стан двору ДВРЗ, стан двору

   Також у дворі можна побачити різноманітні огорожі, призначення яких - вберегти від машин і пішоходів газони та клумби.

ДВРЗ, стан двору ДВРЗ, стан двору ДВРЗ, стан двору ДВРЗ, стан двору

   Оскільки 16 квітня в мікрорайоні буде проводитись традиційний весняний суботник "Чистий ліс", пропонуємо навести лад також у нашому дворі. Зокрема, закопати вздовж бордюрів дерев'яні стовпчики чи шпали, або забити металеві труби, а зверху пустити дерев'яні бруски. Якщо привезуть саджанці сосни (обіцяли), давайте разом посадимо їх.

   Може, є ще якісь пропозиції? Будь ласка, звертайтесь на електронну пошту, або пишіть у гостьову книгу.


Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "ЖКГ", "Суботник" та "Самоорганізація".



Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):