Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Нові поїзди київської міської електрички

Понеділок, 03.06.2013    

Міська електричка   На маршрутах міської електрички було помічено нові поїзди - без символіки "Євро-2012" та з написами "Міська електричка". Можливо, це й є ті дві додаткові електрички, які ще з початку року обіцяє міська влада?

  Нагадаємо, що від дня запуску проекту "Міська електричка" на лінії перебуває 10 поїздів, яких вистачає в обріз. А з березня 2013 року - 8, бо решта 2 стали на ремонт. Причому в ЗМІ повідомлялось, що ремонт затягується через затримку з його оплатою.

   Проект міської електрички з самого початку задумувався як соціальний. Тому доходи від оплати проїзду не покривають видатків на поточну експлуатацію, не кажучи вже про подальший розвиток. На сьогоднішній день збитки міської електрички складають більше 40 млн. грн. за рік.

Міська електричка    Додалось електричок, чи ні, а графік їхнього руху останнім часом не покращується, а навпаки, дедалі погіршується. Наприклад, в суботу, 1 червня 2013 року, поїзди міської електрички, як і весь громадський транспорт Києва, мали курсувати по режиму робочого дня (що й підтверджували залізничники).

   Однак електричка від Дарниці на Київ-пасажирський з часом відправлення о 7-10 не відправилась ні в зазначений час, ні в 7-27 (по режиму вихідного дня). Рушила вона лише о 7-37.

* * *

   Посилання по темі - офіційний сайт міської електрички, та неофіційний (який запрацював раніше офіційного :)


Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Міська електричка".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):