Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Мітинг-реквієм біля пам'ятного знаку на ДВРЗ

П'ятниця, 10.05.2013    

Мітинг на ДВРЗ    Біля Пам'ятного знаку на честь робітників ДВРЗ, які загинули в роки Великої Вітчизняної війни, вчора відбувся урочистий мітинг. Його учасниками стали місцеві мешканці, в тому числі багато молоді та школярів. Для безпеки людей вулицю Алма-Атинську, на якій розташовано пам'ятник, було перекрито для руху транспорту.
   Як завжди на подібних заходах, святковий настрій його учасникам створював оркестр духових інструментів Центру культури та мистецтв Дніпровського району.
   Організатори запросили на мітинг ветеранів війни, яких у Дніпровському районі залишилось декілька десятків чоловік. А зовсім недавно, як сказав один із промовців, їх налічувалось більше чотирьохсот.
   У своїй промові ветеран висловив тривогу - що буде після того, як учасників війни не залишиться зовсім? Чи не забудуть їхнього подвигу?
   У виступах-відповідях оратори запевнили присутніх, що про подвиг їхніх батьків та дідів пам'ятатимуть, і в свою чергу передаватимуть священну пам'ять дітям та внукам. Після промов та вручення ветеранам квітів відбувся концерт. Пропонуємо передивитись фотогалерею та відеофрагменти мітингу й концерту.
   Увага! Якщо перегляд відеоролика зупиняється, спробуйте примусово знизити його якість, натиснувши на "шестерню" внизу віконця та вибравши зі списку менше значення Quality.






Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Історія Києва" та "Відео".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):