Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Матч ветеранів київського "Динамо" на стадіоні ДВРЗ

Четвер, 09.05.2013    

   Вчора відбувся анонсований раніше матч ветеранів київського "Динамо" на стадіоні "Дніпровець" (ДВРЗ). Подивитись на гру прийшли як місцеві мешканці, так і гості ДВРЗ. Серед уболівальників було багато молоді, а частина глядачів старшого віку прийшли з дітьми. Дерев'яні лави затіненої деревами північної трибуна стадіону були майже повністю зайняті.
   А на газоні перед полем розташувались хлопчики - вихованці місцевої спортивної школи ДЮСШ-21. Вони уважно спостерігали за ходом гри, а коли починали пустувати й піднімати пилюку, глядачі їм гукали: "Припиніть копати землю, а то станете не футболістами, а шахтарями!" (колір форми малих футболісти нагадував кольори "Шахтаря").
   Гра закінчилась з рахунком 1:6 (чи 7?) на користь гостей-динамівців. Господарі ж забили свій єдиний м'яч з пенальті. За винятком цього епізоду, решта матчу пройшла в коректній боротьбі. Глядачі насолодились грою і воротарів, і польових гравців. А в перерві матчу досхочу нафотографувались із зірками футболу та отримали їхні автографи.
   Шкода, що на стадіоні не було коментатора, який би оголошував склади команд, рахунок та авторів забитих м'ячів. Серед динамівців глядачі впізнали Олега Саленка та Володимира Бойка (автора одного з голів). Дякуємо організаторам матчу за підтримку важливої місцевої традиції - травневого зустрічі футболістів-ветеранів!
   Пропонуємо переглянути слайд-шоу вчорашньої гри (фотогалерея та відео будуть додані пізніше). Нагадуємо, що якість слайдів дозволяє перегляд у повноекранному режимі.


Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Спорт".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):