Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Звернення стосовно провалу асфальту біля "Зернятка"

Звернення стосовно провалу асфальту біля "Зернятка"
Вівторок, 23.04.2013    

   На прохання читачів редакція сайту "Ліски" надіслала в контактний центр м.Києва (колишній колл-центр) звернення наступного змісту:
   Приблизно з 19 квітня 2013 року біля дитячого садка №62 ”Зернятко” (вул.Алма-Атинська, 39Б) утворився провал асфальту діаметром та глибиною близько метра. Яма розташована між чавунним люком з маркуванням ”К” та решіткою зливової каналізації. Провал становить небезпеку насамперед для дітей, які можуть травмуватися, а також для дорослих мешканців та автомобілів. Прохання усунути причину утворення провалу, засипати яму й залатати асфальтове покриття.
   Перевіряти хід виконання цього звернення можна за цим лінком - у форму слід вводити номер: С-9835. Лист аналогічного змісту надіслано також у приймальню місцевого депутата Київської міської ради Павла Тесленка. Мешканці будинку №39В (яма відноситься до їхньої прибудинкової території) можуть також звернутись у ЖРЕО-415.
   Рекомендуємо прочитати цікаву статтю про люки Києва на сайті "Новая". З неї можна дізнатись, що "наша" яма утворилась, скоріше за все, біля каналізаційного колодязя. Про це свідчить буква "К" на його чавунному люці.

Звернення стосовно провалу асфальту біля "Зернятка" Звернення стосовно провалу асфальту біля "Зернятка" Звернення стосовно провалу асфальту біля "Зернятка"

Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Запит до влади".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):