Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

У п'ятницю відбудеться концерт вокального колективу "Стекляшки"

Вівторок, 16.04.2013    За матеріалами Дніпровської в м.Києві РДА та сайту "Газета по-українськи"

Молодіжний естрадний колектив "Стекляшки"    У Києві триває розпочатий в січні 2013 року соціально-культурний проект "Крок до мистецтва: заклади культури районів для киян". Нагадаємо, що його мета: зробити культурні заходи максимально доступними до місць проживання киян, аби всі охочі мали змогу відвідувати їх, причому безкоштовно. Передусім це стосується обмежених у пересуванні містом киян, а також людей похилого віку.

Молодіжний естрадний колектив "Стекляшки"    У п'ятницю, 19 квітня 2013 року, о 19-00 в Центрі культури та мистецтв Дніпровського району (вул.Алма-Атинська, 109, ДВРЗ) відбудеться концерт молодіжного вокального колективу "Стекляшки". Назва концерту - "Діти Землі".

   З початку року на ДВРЗ мали пройти вже два концерти за програмою проекту, однак перший з них не відбувся з-за хвороби учасників. Сподіваємось, що цього разу ніщо не завадить святу пісні.


Ерік Вайда    Про молодіжний естрадний колектив "Стекляшки": Вік учасників – від 14 до 25 років. Поєднання сучасності та української традиції знаходять віддзеркалення в репертуарі колективу, яким керує співак і композитор, лауреат міжнародних і всеукраїнських фестивалів і конкурсів, продюсер Ерік Вайда. У цьому гурті поєднані радість життя, ритми закоханих юних сердець і солодка пісня-подяка за щастя жити й творити в Україні. Весь вільний час віддають юні аматори справі свого життя – пісні.
   Власне пісня стає для гурту «Стекляшки» формою спілкування з навколишнім світом, ключем, який відмикає серця людей. Але для того щоб оволодіти цим ключем і розкрити феномен Пісні, треба осягнути таємниці майстерності жанру. В цьому й допомагає кожному чародій цієї творчої лабораторії – Ерік Вайда, який коли треба розповість, а як потрібно то й і сам заспіває разом зі своїми юними співаками. Бо що ж на світі є краще, ніж Пісня?


Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Клуб" та "Анонси".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):