Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Новини партнерів: екскурсія групи "Бджілка" до бібліотеки

Вівторок, 02.04.2013    

   У бібліотеці №158 відбулася екскурсія для групи "Бджілка" ДНЗ №703 (ДВРЗ). Діти жваво цікавились книжками та журналами, приймали участь у вікторинах, розповідали вголос віршики та малювали на тему "Весна прийшла".
   Вихованці дитячого садочка №703 вже не вперше відвідують місцеву бібліотеку. Про цей же дитячий садок йшлося і в новині про семінар вихователів Дніпровського району, яких проходив на базі ДНЗ №703, а схему розташування та фотогалерею дитячих садочків на ДВРЗ можна подивитись у публікації за червень 2012 року.


Новини партнерів: екскурсія групи "Бджілка" до бібліотеки Новини партнерів: екскурсія групи "Бджілка" до бібліотеки Новини партнерів: екскурсія групи "Бджілка" до бібліотеки Новини партнерів: екскурсія групи "Бджілка" до бібліотеки Новини партнерів: екскурсія групи "Бджілка" до бібліотеки Новини партнерів: екскурсія групи "Бджілка" до бібліотеки Новини партнерів: екскурсія групи "Бджілка" до бібліотеки Новини партнерів: екскурсія групи "Бджілка" до бібліотеки Новини партнерів: екскурсія групи "Бджілка" до бібліотеки

Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Діти" та "Бібліотека".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):