Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Стан повітря на ДВРЗ в грудні минулого року

Вівторок, 26.03.2013    

   В одній з попередніх публікацій наш сайт розповідав про пости спостереження за станом забруднення (ПСЗ) навколишнього природного середовища в м.Києві. Всього в Києві 16 таких постів, причому один з них розташований на житловому масиві ДВРЗ, біля будинку №2 по вулиці Сергія Лазо. Дані, які отримуються з цього поста, дозволяють мати точну та об'єктивну інформацію про стан забруднення повітря в цілому на ДВРЗ.
   В названій публікації ми наводили дані станом на листопад 2012 року. Зараз доступна інформація за грудень минулого року. За індексом забруднення атмосферного повітря (ІЗА) загальний рівень забруднення в грудні 2012 року в цілому по місту характеризувався як високий.

Стан повітря на ДВРЗ у грудні минулого року

   На відміну від даних за листопад, у грудні пост спостереження №4 по вулиці Сергія Лазо за показниками забруднення впевнено тримався в кращій чверті місцевостей м.Києва (низьке забруднення), і жодного разу не називався серед місцевостей з найбільшою концентрацією забруднюючих речовин.

Стан повітря на ДВРЗ у грудні минулого року

   Серед найбільш забруднених місць Києва в грудні минулого року до звіту потрапили: Бесарабська площа, площа Перемоги та вулиця Каунаська - велика концентрація завислих речовин (пилу); Бесарабська та Московська площі - оксиду вуглецю; Бесарабська площа, проспект Перемоги та вулиця Попудренка - велика концентрація діоксиду азоту; Бесарабська та Московська площі - формальдегіду.

Стан повітря на ДВРЗ у грудні минулого року
Стан повітря на ДВРЗ у грудні минулого року

   Повний бюлетень про стан довкілля міста Києва за грудень 2012 року, включаючи стан поверхневих вод, радіаційний стан та стан геологічного середовища, можна передивитись або скачати (у вигляді pdf-файла) за цим лінком.


Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Екологія".


Вам була корисна ця стаття?

Людмила  01.05.2015 23:02
Хто б перевірив якість повітря зараз. Як тільки темнішае, то хоч противогаз надягай. Хто що палить не зрозуміло, але дихать к квартирі просто не можливо. Вікна в будинку виходять на парк, що за будинком культури. - 01.05.2015 р.

Вячеслав  27.03.2013 11:37
Цікавий матеріал. Мабуть позичу його на невизначений час ;)

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):