Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Виставка творчих робіт "Жінка і весна" в бібліотеці №158

Середа, 06.03.2013    

   З 27 лютого по 6 березня 2013 року в бібліотеці №158 (ДВРЗ) проводилась виставка творчих робіт "Жінка і весна". Її автор - постійна читачка бібліотеки, учениця Республіканської художньої школи ім.Т.Г.Шевченка - Христина Луцька. Виставка була присвячена Міжнародному жіночому дню - 8 Березня. На ній представлені жіночі портрети, натюрморти та пейзажі. Роботи виконані в таких різновидах техніки, як живопис олією, акварель і графіка.
   Виставка сподобалась відвідувачам, свої враження й теплі побажання на адресу юної художниці вони залишили в книзі відгуків. Було помітно, що біля деяких робіт читачі бібліотеки затримувались довше. Найбільшу увагу привертали натюрморти та портрети. Останні вирізнялись вдалою передачею настрою, мрійливого - у "Дівчини, яка слухає музику" та у "Дівчини з заплющеним очима", допитливого - у "Дівчинки з ластовинням", замисленого - у "Молодої жінки в вінку".
   Серед графіки багатьом відвідувачам сподобалась робота з рослиною, схоже, сімейства олеандрових? Безумовно, авторка робіт - дуже здібна, бажаємо їй праці та натхнення, а визнання та успіх - неодмінно прийдуть!


Вітаємо читачок сайту "Ліски" зі святом 8 Березня!


Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Таланти ДВРЗ" та "Бібліотека".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):