Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Новини партнерів: оголошення для волонтерів, розширення мережі WI-FI

Неділя, 17.02.2013    

   Нещодавно сайт "Ліски" став партнером Централізованої бібліотечної системи Дніпровського району м.Києва. До ЦБС Дніпровського району входять 10 бібліотек для дорослих, 2 бібліотеки для юнацтва та 6 бібліотек для дітей, об’єднаних навколо головної установи – Центральної районної бібліотеки (ЦРБ) ім. Павла Тичини. Бібліотечний фонд району складає понад 550 тис. документів. Адреса ЦРБ: 02002 Київ, вул.Луначарського, 24, тел./факс: (044) 517-41-70, електронна адреса: dniprlib@gmail.соm.
   Сайт ЦБС Дніпровського району щодня відвідують бібліотекарі та читачі, а також інші любителі книги, які цікавляться чи то планами заходів, чи то книжковими новинками та повсякденним життям бібліотек. Серед матеріалів сайту часто зустрічаються такі, що становлять інтерес для ширшого, ніж звичайно, кола читачів. Сьогодні ми публікуємо дві новини, запозичені з сайту нашого партнера.


   Бібліотеки Дніпровського району чекають на волонтерів, які зможуть надати допомогу при створенні соціального відеоролика на підтримку читання "Читаємо вчасно розумні книжки!" Якщо у Вас є можливість та бажання підтримати нашу ідею, телефонуйте: (044)517-48-06.

Бібліотеки Дніпровського району чекають на волонтерів

   В трьох бібліотеках Дніпровського району встановлено мережу WI-FI! Тепер читачі Центральної районної бібліотеки ім. П.Тичини, бібліотек ім. К.Симонова та ім. В.Яна мають змогу безкоштовно користуватися безпровідним Інтернетом. Найближчим часом мережа WI-FI з'явиться і в бібліотеці №16 для дітей та бібліотеці №158 (ДВРЗ). Ласкаво просимо!

Бібліотеки Дніпровського району чекають на волонтерів

Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Бібліотека".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):