Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Новини ДВРЗ: на Алма-Атинській ремонтують дорожнє покриття?

Четвер, 14.02.2013    
На Алма-Атинській ремонтують дорожнє покриття На Алма-Атинській ремонтують дорожнє покриття

   Вчорашнє післяобіднє уповільнення руху транспорту на шляхопроводі до житлового масиву ДВРЗ в Києві вперше за останній час не викликало роздратування ні у водіїв, ні в пасажирів - дорожні служби латали асфальт. Звичайно, таке латання не буде довговічними, бо робиться в дощових умовах. Однак і відкладати ремонт було недоцільним, оскільки в Україну знову йдуть морози, а стан дороги був жахливим - яма на ямі. Навіть інтелігентні водії матюкались, потрапляючи в них колесами автомобілів і гадаючи, чи не погнувся диск та чи не пробилась шина? А пасажири на особливо глибоких ямах замовкали, щоб не прикусити язики, або примовляли: "Оп-па!"

   Перша думка - завдяки чому до часткового ремонту дороги все-таки приступили? Чи то подіяли листи пана Андрія, чи запитання у Фейсбуку до Олександра Попова, чи натиснув на якісь доступні йому важелі місцевий депутат Київради Павло Тесленко?

На Алма-Атинській ремонтують дорожнє покриття

   Не викликає сумніву одне - запитань до влади треба ставити якомога більше, вони або приведуть до швидкого вирішення проблеми, або накопичуватимуться до якогось часу, або просто об'єднають однодумців. Всі варіанти для українських громадян та суспільства в цілому - безпрограшні.


   Відверто кажучи, результати вчорашньої роботи жалюгідні. Трошки притрусили деякі ямки дрібним камінням, а решта - без змін. Можливо, продовжать ремонт сьогодні?

На Алма-Атинській ремонтують дорожнє покриття На Алма-Атинській ремонтують дорожнє покриття На Алма-Атинській ремонтують дорожнє покриття На Алма-Атинській ремонтують дорожнє покриття На Алма-Атинській ремонтують дорожнє покриття На Алма-Атинській ремонтують дорожнє покриття

Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Транспорт" та "Запит до влади".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):