Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Обіцянки-цяцянки від київської влади

Понеділок, 11.02.2013    

   Ознайомившись із попередніми відповідями Дніпровської районної в м.Києві райдержадміністрації, можна було заспокоїтись хоча б у питанні побудови нової дороги на ДВРЗ - і проект дороги розробляється, і саме будівництво заплановане на 2013-2014 роки. Однак 2013 рік настав, а будь-яких ознак будівництва дороги не спостерігається. А ситуація на єдиному виїзді з житлового масиву ДВРЗ дедалі погіршується. Небайдужий місцевий мешканець пан Андрій пише ще одного листа на адресу Дніпровської РДА.

   Доброго дня, прохання терміново звернути увагу на мікрорайон ДВРЗ, до якого веде єдина дорога (вул.Алма-Атинська), яка знаходиться у вкрай аварійному стані. На вул.Алма-Атинській та на шляхопроводі, що через залізницю (Ліски), вже є місця з "дірами", які маршрутні таксі та автомобілі можуть проїхати лише по трамвайних коліях або по зустрічних смугах, що є потенційно небезпечним для пасажирів транспорту та всіх учасників дорожнього руху!!! Нагадую, що дорога достатньо навантажена транспортом, а також постійно розбивається великим грузовим транспортом, так як у мікрорайоні є достатньо підприємств, які обслуговують або обслуговуються "фурами".
   Коли нарешті розпочнеться будівництво ще однієї дороги на ДВРЗ? Єдиний шляхопровід і єдина вулиця Алма-Атинська не здатна обслуговувати великий грузовий транспорт (фури), трамваї, автомобілі, маршрутні таксі та пішоходів! Тим паче, що і сама вул.Алма-Атинська, і шляхопровід ніким не обслуговується і не ремонтується! Немає нормального, або місцями взагалі немає, тротуару по цій вулиці та переході по шляхопроводу для пішоходів, людей на візках та пішоходів з дитячими колясками!
   Як можна нормально вийти з ДВРЗ пішки або пройти туди, не використовуючи транспорт? Як можна дістатися пішки, не використовуючи транспорт, пішоходу з дитячою коляскою, залізничного вокзалу??? Адже Ви знаєте, що теперешні трамваї (№33,23), а також маршрутні таксі не обладнані входами-виходами для пасажирів на візках та пасажирів з дитячими колясками.
З повагою Андрій ******


Відповідь Дніпровської РДА. Нової дороги не буде?
Нової дороги не буде?

Схожі публікації на сайті можна знайти за тегом "Запит до влади".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):