Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Знову крадіжки котушок з ліфтів

Понеділок, 11.02.2013    За матеріалами веб-сайту Дніпровського райуправління ГУ МВС України в м.Києві

Знову крадіжки котушок з ліфтів    Інспектори патрульної служби міліції Дніпровського райуправління ГУ МВС України в м.Києві затримали 22-річного киянина, який, здійснивши крадіжки, вивів з ладу декілька ліфтів у багатоповерхових будинках. Як з'ясувалося, на злочин молодий чоловік пішов заради гострих вражень. Затриманий повідомив, що в повсякденному житті йому не вистачало адреналіну.
   Приблизно о 5-й годині ранку до чергової частини Дніпровського РУ надійшло повідомлення про те, що в одній з багатоповерхівок цього району спрацювала сигналізація на несанкціоноване відкриття машинного відділення на технічному поверсі будинку.
   За декілька хвилин до цього будинку прибули два автомобільних патрулі. Зорієнтувавшись на місці події, правоохоронці вирішили розділитись на дві групи. Двоє інспекторів міліції розпочали оглядати прилеглу територію. Інші ж двоє залишилися біля під’їзду будинку, оскільки у зловмисника було малу часу, щоб залишити будівлю. Припущення правоохоронців справдились, і як тільки молодий чоловік вийшов з під’їзду, на нього було надягнуто кайданки. Одночасно вилучено сумку, в якій і знаходилися щойно викрадені чотири гальмівні ліфтові котушки.

Знову крадіжки котушок з ліфтів


   На допиті у слідчого райуправління з’ясувалось, що затриманий мав роботу з пристойним заробітком, проблем із законом до цього випадку в молодика теж не було. Просто вирішив у такий спосіб «полоскотати собі нерви». До цього досить часто в компанії друзів парубок скаржився, що у нього нудне нецікаве життя. Один із його товаришів, нібито жартома, і запропонував затриманому піти на крадіжку.
   Слідчим відділом Дніпровського РУ розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 («Крадіжка») Кримінального кодексу України. Згідно з нею, затриманому загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.
Олена Василяка,
помічник начальника Дніпровського РУ
ВЗГ ГУМВС України в місті Києві


Коментар сайту "Ліски"
   Про крадіжки ліфтових котушок ми розповідали в новині від 22 серпня 2012 року.
Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "ЖКГ" та "ЧП".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):