Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

На ДВРЗ фури заважають трамваям

Понеділок, 04.02.2013    

   Сьогодні вранці мешканці ДВРЗ й Старої Дарниці знову стояли на зупинках, марно чекаючи трамваїв №№23 та 33. Маршрутки не могли вмістити всіх бажаючих виїхати з житлового масиву, адже кожний трамвай здатний перевезти вшестеро більше людей, ніж маршрутка. Внаслідок скупчення трамваїв на ДВРЗ постраждали й пасажири на всій протяжності цих маршрутів.
   Причина простою трамваїв - знову фура, як і в більшості попередніх випадків. Цього разу фура загородила трамвайні колії навпроти відділення "Нової пошти" по вул.Алма-Атинській, 14 (біля зупинки "Укроптбакалія"). Автокран намагався відтягнути її, однак благенький трос щоразу рвався.
   Мабуть, давно пора заборонити фурам проїзд вулицями Празькою - Алма-Атинською й побудувати ще одну дорогу на ДВРЗ, з'єднавши вулиці Довбуша та Бутлерова. Недопустимо мати лише один виїзд з житлового масиву, кількість мешканців якого постійно зростає. Нову дорогу обіцяв і Омельченко, і Черновецький, і Попов - а віз і нині там...

На ДВРЗ фури знову заважають трамваям На ДВРЗ фури знову заважають трамваям На ДВРЗ фури знову заважають трамваям На ДВРЗ фури знову заважають трамваям На ДВРЗ фури знову заважають трамваям На ДВРЗ фури знову заважають трамваям

Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Транспорт".


Вам була корисна ця стаття?

Спартаківна  11.02.2013 01:54
Серхиос, цікава пропозиція - я так само погодилась би віддати свої 100 грн. За однієї умови: щоби всі зібрані кошти не розхапали держ.чиновники за самі лише дозволи та погодження.

Володимир  07.02.2013 13:48
Пане Вікторе, мені невідомо хто Ви, але поливати брудом усі вміють. А якість конкретні пропозиції Ви маєте? або можливо вживали якісь дії? На відміну від багатьох депутатів, наш, дійсно робить.
Ви хоча б новини дивитись? Київ недоотримав третину бюджету! Про які дороги Ви кажете? Сподіваюсь хоча б учнів в школах нагодують.

П.С. Я згоден з пропозицією Серхиоса щодо 100 грн. ))

Віктор  05.02.2013 09:24
У 2011 році депутат Київради Тесленко ( відомий по табличкам та прапорцям) ,в інтервью одній із газет, дуже обіцяв,що на прикінці 2012 року Київрада виділить кошти та розробить нову програму реконструкції нашого моста та будівництво нової дороги для виїзду з ДВРЗ. Але вже почався 2013 рік, ніякої програми нема,мешканців ДВРЗ знову надурили і ніхто нічого не збирається робити. Отака собі влада на ДВРЗ!?

Серхиос  04.02.2013 21:25
В 2004 році Олександр Омельченко пообіцяв побудувати ще один виїзд з ДВРЗ.
Цитата:
"..а на ДВРЗ построят дорогу.
В следующем году в микрорайоне частной застройки ДВРЗ планируется построить новую дорогу, которая соединит улицы Довбуша и Академика Бутлерова. Об этом сообщил киевский городской голова Александр Омельченко. По его словам, это позволит разгрузить улицы микрорайона и пустить грузовой транспорт в объезд. Кстати, новая дорога выльется городу приблизительно в 2 млн грн." b

Надо скинуться всем жителям ДВРЗ по 100 грн(я согласен) и самим построить дорогу,на власти надежды нет....)Или ждать когда мостик рухнет(не дай бог) и тогда все всё поймут...

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):