Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Маленького киянина виписали з лікарні

Вівторок, 22.01.2013    За матеріалами comments.ua

Маленького киянина виписали з лікарні    8-річного Андрія Захарченка, який більше місяця тому провалився в яму з окропом на вулиці Алма-Атинській, 89 (ДВРЗ), вже виписали з лікарні. Дитині належить лікування в реабілітаційному центрі, де йому будуть розробляти суглоби ніг, які він обпік, передає «КП».
   Нагадаємо, причиною НП став порив труби з гарячою водою, яка підмила грунт. Провалившись, Андрій не розгубився. Перемагаючи сильний біль, сам вибрався з ями і пробіг 400 метрів до лікарні, де його мама працює медсестрою. Це і врятувало хлопчика.
   Найважчий час для сім`ї Захарченко вже позаду. Лікарі опікового центру зробили Андрію чотири операції і днями дозволили ходити.
   «Спочатку син пересувався з великими труднощами, зараз набагато краще, хоча праву ногу все ще тягне, - каже мама хлопчика Оксана. - Вчора Андрій перший раз пішов до школи, звідки зателефонував мені і радісно повідомив, що з усіх предметів отримав 11 балів. Сьогодні чоловік відвезе сина в санаторій в місто Немирів (Вінницька обл.), де він буде проходити курс реабілітації».
   Пережиті пригоди не пройшли для Андрійка даремно.
   «Син став нервовим, дратівливим. Переживає, що шрами на нозі залишаться на все життя, - говорить мама хлопчика. - Також болить права нога, яка сильно постраждала від опіків. Він кульгає».
   Батьки говорять, що судитися ні з ким не планують.
   «Грошей витратимо багато, а результату не буде ніякого, - каже Оксана Захарченко. Компанія ПАТ «Київенерго», яка обслуговує тепломережі, оплатила родині Захарченко лікування. Андрію все ще потрібна допомога на придбання дорогих ліків».
   У міліції Дніпровського району розповіли, що порушили кримінальну справу за статтею «Службова недбалість». Винним загрожує до трьох років в`язниці. Правда, винних в аварії ще не встановили.
   Фото: «КП».


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "ЧП" та "Діти".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):