Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Щось цікаве для дітей в Центрі культури

П'ятниця, 11.01.2013    За матеріалами газети "Хрещатик"

   В заголовок новини винесено один із запитів пошукових систем, за яким хтось із користувачів мережі Інтернет потрапив на наш сайт. Мабуть, батьки шукають дітям якесь корисне та цікаве заняття на канікули.

ДВРЗ, Центр культури та мистецтв Дніпровського району
ДВРЗ, Центр культури та мистецтв Дніпровського району

   Як повідомляє газета "Хрещатик", 18 січня о 19:00 у Центрі культури та мистецтв Дніпровського району, що за адресою вул.Алма-Атинська, 109 (ДВРЗ) відбудеться концертна програма за участю театру пісні «Вікторята».
   19 січня о 18:00 у колонній залі ПК «Дарниця», що за адресою вул.Заслонова, 18, відбудеться свято Водохреща Христового за участю колективів художньої самодіяльності «Голосухи», «Чарівниця», «Сеньйори» та естрадний концерт, приурочений до закриття Новорічної ялинки за участю виконавців естрадних гуртів і хореографічних колективів «Фантазія», «Водограй» та «Темп».
   24 січня о 19:30 у Київській камерній театрі-студії «Дивний Замок», що за адресою вул.Єреванська, 11, у Солом’янському районі відбудеться спектакль «Містер Кроулі й затемнення».
   25 січня о 18:00 у філіалі Київського національного музею російського мистецтва «Дитяча картинна галерея», що за адресою вул.Шовковична, 17/2 у Печерському районі – концерт джазової музики ДМШ №4 ім.Д.Д.Шостаковича.

   Перелічені культурні заходи є безкоштовними та розраховані в першу чергу на киян, які з різних причин обмежені в пересуванні містом, або людей старшого покоління, для яких відвідати будинок культури поруч із домом набагато простіше, ніж долучитися до масового свята або концерту в центрі столиці.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Клуб" та "Діти".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):