Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

«КИЇВЕНЕРГО» підвищила надійність енергопостачання ДВРЗ

Четвер, 27.12.2012    Оригінал новини - на сайті "Київенерго"

   Фахівці Публічного акціонерного товариства «КИЇВЕНЕРГО» наприкінці грудня 2012 року завершили реконструкцію та технічне переоснащення двох електричних підстанцій 110/10 кВ «Радіотехнічна» та «ВУМ», що в рази підвищить надійність енергопостачання житлових масивів ДВРЗ (Дніпровський район) та Борщагівка (Святошинський район).
   Підстанція 110/10 кВ «ВУМ», побудована ще в 1960-х роках для забезпечення енергопостачання заводу електронно-обчислювальних машин, окрім житлового масиву Борщагівка, забезпечить також надійність енергопостачання частини Києво-Святошинського району.
   В процесі реконструкції обох підстанцій фахівці КИЇВЕНЕРГО замінили та оновили пристрої управління та автоматики: щит управління, телемеханіку, комутаційне обладнання, а також встановили елегазові вимикачі 110 кВ та релейний захист з використанням мікропроцесорних реле.
   Реконструкція на обох об’єктах тривала всього п’ять місяців і була завершена в установлені проектами терміни.
   Загалом вартість робіт із технічного переоснащення підстанції «Радіотехнічна» становить 14 млн. гривень, «ВУМ» – 9 млн. гривень. Фінансування відбувалося за рахунок інвестиційної програми КИЇВЕНЕРГО.
   «КИЇВЕНЕРГО з урахуванням тенденцій до збільшення енергоспоживання в Києві активізувала роботу із розвитку енергетичної інфраструктури міста. Модернізація та переоснащення електричних підстанцій дає нам можливість вчасно забезпечити додаткові потреби наших клієнтів в електроенергії, а також підвищує надійність їхнього енергозабезпечення», – підкреслив генеральний директор ПАТ «КИЇВЕНЕРГО» Олександр Фоменко.

Коментар сайту "Ліски"
   Сподіватимемось, що відключень світла тепер буде менше.
Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "ЖКГ".


Вам була корисна ця стаття?

тетяна  05.09.2013 11:45
Срочно нужно поговорить с диспетчером , оператором или бухгалтером Киевенерго. Вот уже 5 номер, уже второй час - и никак

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):