Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Тепло і світло для киян

Четвер, 08.12.2011.

   Світло в будинках мікрорайону "Ліски" на ДВРЗ зникло приблизно о пів на сьому ранку, коли більшість мешканців збирались на роботу чи навчання. Повезло тим, хто вже вийшов з дому. Спочатку подумалось, що це ненадовго, десь щось "вибило". Але минав час, а світло все не з'являлось... Виглянули в вікно - в сусідніх будинках теж темно.
   Що погано в цих сучасних будинках з електроплитами, що крім темряви, ще й сніданок не розігрієш. Більше того, на верхній поверхах зникла гаряча вода (перестали працювати насоси підкачки). Ще через деякий час почали холонути й батареї опалення, бо світла не стало і в бойлерних у дворі. У диспетчерській ЖРЕО відповідали, що відбулась якась крупна аварія і ремонтні бригади Київенерго вже почали її ліквідацію.
   Вже сьогодні в інформаційній службі Київенерго повідомили, що спрацював захист на високовольтній ділянці мережі. Причому і вчора, і сьогодні на сайті компанії відсутня будь-яка інформація про аварію. Видно, Київенерго дбає про свій імідж, тому публікує виключно позитивні новини. :)
   Нагадуємо телефон інформаційної служби Київенерго: (044) 201-58-79.


  А ось як прокоментували аварію користувачі форуму "Української правди".



   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "ЖКГ" та "ЧП".



Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):