Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Вибори-2012: віртуальні мажоритарники

Вівторок, 23.10.2012    

   Через чотири дні відбудеться голосування за кандидатів до Верховної Ради України. Разом з тим, чимало виборців ще не визначились, за кого вони віддадуть свої голоси.

   В голосуванні за партійними списками все досить просто: хто проти існуючої влади - проголосує за Всеукраїнське об'єднанання "Батьківщина" чи за "Свободу", хто підтримує владу, проголосує за Партію регіонів чи за комуністів, а хто за "третю силу" - віддасть голос партії "Удар" Віталія Кличка.

   Складніше по бюлетеню з мажоритарними кандидатами. Як правило, провладні кандидати маскуються під самовисуванців, а опоненти влади погодили свої кандидатури далеко не у всіх виборчих округах. От і вагаються громадяни - за кого все-таки проголосувати?

   Побутує думка, що найкращий мажоритарник - це успішний місцевий бізнесмен. Він може й дороги відремонтувати, і спортивні та дитячі майданчики обладнати. Може, але чи захоче?

  У будь-якому випадку, щоб ефективно допомагати своїм виборцям, необхідно налагоджувати з ними зв'язок. Мабуть, починати цей процес бажано з особистих зустрічей, вже потім передоручивши функцію зв'язку помічникам та депутатським приймальням.

   Який же стан справ з особистими зустрічами кандидатів по київському виборчому округу №216, зокрема в місцевості ДВРЗ?

   Найчастіше зустрічається з людьми кандидат від Об'єднаної опозиції Ксенія Ляпіна. Наш сайт двічі висвітлював її зустрічі з виборцями, у першому випадку ми навели деякі питання-відповіді, у другому - зняли та виклали відеролики.

   А як же інші кандидати 216-го округу? Наскільки можна було побачити, в дворі кварталу "Ліски" (шість будинків, до 3000 виборців) розклеювались також оголошення про зустріч з Дмитром Вороніним (самовисуванець). Зустрічались з виборцями ДВРЗ Данило Свищук (Партія регіонів) та Віктор Довгий (самовисуванець). От і все...

Зустрічі Ксенії Ляпіної Зустрічі Ксенії Ляпіної Зустрічі Ксенії Ляпіної Зустріч Дмитра Вороніна Зустріч Данила Свищука Зустріч Віктора Довгого

Гюльчатай, открой личико!

   Які ж причини небажання кандидатів зустрічатись з виборцями? Можливо, їм нічого сказати людям. Може, сподіваються перемогти, не дуже напружуючись. Можливо, уникають особистих контактів від страху зіпсувати власний дбайливо відфотошоплений глянцевий образ.
   Як би там не було, першопричина - це недостатня зрілість кандидата перш за все як особистості, а вже потім - як публічного політика. Завдання ж громадянина - зробити правильний вибір. Тож думаймо!




   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Політика".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):